Am pierdut două puncte!

CSM Reșița a remizat astăzi, 2-2, în deplasare, cu Hermannstadt II Sibiu, în etapa a șasea a Ligii a III-a la fotbal, Seria a IV-a.

CSM Școlar Reșița a obținut doar un rezultat de egalitate, deși a condus în două rânduri și a ratat cât pentru un campionat întreg. Liuba, în minutul 44, a deschis scorul pe fondul unul joc foarte bun al băieților noștri, dar sibienii au revenit pe tabelă. Negoescu ne-a adus în avantaj la mai puțin de zece minute după pauză, dar gazdele au punctat din nou în minutele de final.

„Am ratat o mulțime de ocazii de gol. Am dominat meciul de la un capăt la altul. Nu avem nicio scuză pentru faptul că n-am reușit să câștigăm. Pierdem puncte acolo unde am fi trebuit să câștigăm și nu putem să ținem pasul cu echipa de pe primul loc. Este greu să mai revenim pe primele locuri când noi pierdem puncte, iar adversarele noastre câștigă majoritatea meciurilor. A fost presiune pe noi și înainte, iar acum a crescut. Ne gândim că suntem departe de primul loc, iar acest lucru creează presiune și mai mare. Vom încerca să schimbăm ceva pentru că trebuie să ne câștigăm meciurile. Chiar dacă dominăm partidele, pierdem puncte acolo unde am fi trebuit să nu facem acest lucru”, a declarat Roco Sandu.

 

Lasă un răspuns