Calificarea nu are nicio valoare dacă nu câștigăm în campionat!

CSM Reșița întâlnește sâmbătă, în Valea Domanului, de la ora 15.00, în campionatul Ligii a III-a de fotbal, Național Sebiș.

Victoria din Cupa României cu Pandurii Târgu Jiu trebuie neapărat dublată de un succes în campionat, au anunțat atrenorii Roco Sandu și Lucian Dobre. Asta chiar dacă efortul depus în cele 120 de minute jucate marți nu a fost deloc mic, iar Keita, Bactăr și Costescu sunt indisponibili, toți trei fiind accidentați. „Suntem bucuroși, optimiști după calificarea în Cupă, dar victoria cu Pandurii nu înseamnă nimic, nu are nicio valoare dacă nu câștigăm și în campionat, cu Sebișul”,a spus Roco Sandu.

Antrenorul echipei noastre se așteaptă la un meci dificil, chiar dacă echipa a atins o formă bună în ultimele etape. „Noi suntem bucuroși că am jucat fotbal cu o echipă dintr-un eșalon superior. Noi avem probleme când jucăm cu echipele care se închid. Va fi un meci greu, ei cochetează cu primele locuri de vreo trei ani. Băieții noștri au promis că vor câștiga mai ușor decât au făcut-o până acum”, a mai spus tehnicianul.

Lasă un răspuns