Capăt de drum

CSM Reșița a pierdut astăzi, în Valea Domanului, în fața campioanei României, Viitorul Constanța, scor 2-4 (0-3) în șaisprezecimile Cupei României la fotbal și părăsește competiția.

În fața unor tribune atât de pline cum n-au mai fost de mult timp în Valea Domanului, diferența dintre campioana României și echipa lui Daniel Oprița, care abia forțează accederea în eșalonul secund, s-a simțit încă din primele minute. Ene, de două ori, și Mățan au punctat de trei ori în 13 minute. În partea secundă lucrurile s-au schimbat, chiar dacă Vână a dus scorul la 4-0. Finalul a aparținut băieților noștri, care au redus din handicap prin Costin și Liuba și au mai ratat câteva ocazii importante, campionii fiind ținuți câteva minute în corzi.

„Trebuie să fim realiști, diferența de valoare este destul de mare între cele două echipe, chiar dacă nu au venit cu tot lotul la Reșița. Au un proiect solid și de aceea au o echipă atât de bună. Până la urmă, am ieșit bine după acest meci, chiar dacă l-am început foarte prost. Este păcat că am început partida de la 0-3 și când joci cu o echipă ca Viitorul este destul de greu să mai revii”, a declarat antrenorul Daniel Oprița după meci.

Lasă un răspuns