Cel mai greu hop, pentru Nea Gigi!

CSM Reșița primește sâmbătă, de la ora 15.00, în Valea Domanului, replica formației CSM Lugoj, într-un meci pe care rosso-nerii îl vor juca la victorie. Victorie pe care să i-o dedice maseurului Gheorghe Rouă, care trăiește clipe groaznice într-un spital din Timișoara!

„Ne așteaptă un meci greu, ca și toate celelalte. Lugojul este o echipă bună a campionatului, bine organizată din toate punctele de vedere, dar eu am încredere în băieții noștri. Sper ca la ora meciului să fie în cea mai bună formă și să câștigăm. Suntem obligați să câștigăm toate meciurile, de asta suntem plătiți, dar în fotbal se pot întâmpla multe. Nea Gigi, din păcate, este în stare critică și pe această cale vreau să fac apel la cetățenii Reșiței. Are nevoie de sânge, indiferent de grupa sanguină. Rog oamenii de bine din Reșița să doneze sânge și să specifice că o fac pentru Gigi Rouă. Suntem alături de Nea Gigi, sperăm să câștigăm și să-i dedicăm victoria”, a declarat antrenorul Leo Doană în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CSM Lugoj.

„Suntem foarte încrezători, până acum rezultatele ne-au ajutat. Suntem conștienți că urmează un meci foarte greu, am jucat de foarte multe ori cu ei în amicale. Eu consider că e un meci mai greu decât cu Sebișul, e cel mai mare hop pentru noi din punctul meu de vedere. Dacă trecem de Lugoj, eu cred că acasă nu mai pierdem niciun punct, iar meciurile de acasă sunt foarte importanete”, a spus Laurențiu Breșneni.

Leo Doană nu va putea conta pe atacantul Himcinschi, care a luat la Ighiu al patrulea cartonaș galben și e astfel suspendat.

Lasă un răspuns