Centru de recuperare modern și vestiar nou pentru rosso-neri

Pauza competițională a oferit ocazia clubului nostru de a pune la punct pentru fotbaliștii antrenați de Leo Doană, dar și pentru tinerii care vor să le calce cândva pe urme, un centru de recuperare la nivel de prima ligă.

La Stadionul „Mircea Chivu” se lucrează deja de câteva luni, zi de zi, pentru ca baza sportivă să ofere condiții dintre cele mai bune. Președintele Viorel Lolea și administratorul Nicolae Belcea, au stabilit prioritățile, în funcție de nevoile echipei și de bugetul asigurat de municipalitate, iar odată cu reunirea lotului, programată săptămâna viitoare, eforturile acestora se vor simți din plin. După lucrările de reparații și modernizare din minicantonament, imediat după încheierea ultimului meci din 2016 s-a intrat în forță în zona vestiarelor. A fost instalată o saună nouă, a fost achiziționat un bazin de refacere ultramodern, iar în final s-a renovat vestiarul echipei gazdă. Mai sunt de pus la punct unele lucruri, dar începe să arate excelent. Mai ales că totul e numai roșu și negru!
”În concepția mea nu pot să cer performanță dacă nu asiguri și condiții. Suntem printre puținele echipe unde există stabilitate financiară. La noi nu sunt restanțe la jucători, la antrenori sau la furnizori. Am încercat să renovăm ce se poate, cu bani cât mai puțini. Avem acum un centru de recuperare modern, cu două bazine, cu saună, terminăm curând și renovarea vestiarului echipei gazdă. Din păcate, am ajuns să ne bucurăm de ceva ce ar trebui să fie normalitate, dar astea sunt vremurile pe care le trăim în fotbal”, a declarat președintele CSM Reșița, Viorel Lolea.

Lasă un răspuns