Cristi Bobar: Trebuie să luăm toate punctele cu Pandurii!

CSM Reșița începe returul Ligii 2 cu o deplasare, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 17, cu Pandurii Târgu Jiu. Rosso-nerii sunt pe locul 17, cu 18 puncte, iar obiectivul este salvarea de la retrogradare.

După cele două cantonamente din această iarnă și după transferurile realizate, președintele Cristi Bobar este optimist în sansele Reșiței de a rămâne și din sezonul viitor în al doilea eșalon fotbalistic.

„Au fost două cantonamente foarte bune pentru băieți și bine organizate. La Vatra Dornei am pus accent foarte mult pe pregătirea fizică, iar în Antalya s-a lucrat mult cu mingea. Așteptăm meciul de sâmbătă, cel oficial cu Pandurii Tg. Jiu. Chiar dacă în amicale nu am reușit să obținem rezultate foarte bune, Dorinel Munteanu a încercat să cristalizeze un prim 11. Trebuie să recunoaștem că acum avem un lot bun, cu dubluri pe toate posturile. Am reușit să aducem jucători cu peste 200 de meciuri în Liga 1 și acești jucători trebuie să fie în formă. La acest aspect lucrează acum antrenorii. În partidele amicale s-au rotit mult echipele pentru a găsi cel mai bun prim 11. Teoretic, nu ne așteaptă un meci foarte greu sâmbătă, deoarece Pandurii are o echipă de copii. Din informațiile pe care le avem, aceștia își vor da viața pe teren și nu avem nicio scuză dacă nu vom lua cele trei puncte. Perioada de transferuri s-a încheiat luni, iar noi am încheiat-o încă de săptămâna trecută. Putem să mai semnăm doar cu jucători liberi de contract, dar eu zic că avem acum un lot foarte bun. Dorinel este mulțumit de echipa pe care o are la dispoziție, toți jucătorii au venit cu acordul lui și este bine că în Antalya s-au pregătit toți fotbaliștii pe care ne vom baza în retur. Lotul pe care-l avem în momentul de față este suficient de bun pentru a ne atinge obiectivul. Au plecat de la club 12 jucători și au venit 13 în pauza competițională. Am mai avut jucători în probe în primul cantonament, dar Dorinel Munteanu a avut ultimul cuvânt”, a declarat Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

Legat de juniorii clubului din Valea Domanului, Cristi Bobar a mai adăugat: „Datorită colaborării cu Primăria Reșița, Consiliul Local și cu Consiliul Județean Caraș-Severin, am reușit să organizăm aceste cantonamente pentru juniorii noștri. Mă bucură faptul că s-a putut face acest lucru. Mă bucur că nu s-a mai apelat la părinți pentru susținerea acestor cantonamente și sper să continuăm pe aceeași linie. Doar așa vom putea crește juniorii. Avem un număr destul de mare de juniori și cu timpul trebuie să facă pasul spre echipa mare. Este vârsta când ei trebuie să progreseze și trebuie să fim foarte atenți la pregătirea lor. Din punct de vedere administrativ, noi facem tot posibilul ca acești copii să aibă condiții bune și chiar sunt condiții bune de pregătire la Reșița”.

JCS-Ștefan Moraru

Lasă un răspuns