Daniel Oprița: „Am venit cu un singur scop, să promovăm în Liga a II-a!”

Președintele CSM Reșița, Viorel Lolea, a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, noul staff tehnic al echipei din Valea Domanului după ce Roco Sandu, Lucian Dobre și Valentin Boșca au revenit la centrul de copii și juniori.

Daniel Oprița, în calitate de antrenor principal, Fane Nofitovici, antrenor secund, și Martin Tudor, antrenor cu portarii, au semnat până în vara lui 2018 cu CSM Reșița. „Ne-am gândit să aducem un antrenor cu experiență și care cunoaște Valea Domanului. Sunt convins că e cea mai bună alegere”, a spus Viorel Lolea, președintele clubului nostru.

Pentru Daniel Oprița, Reșița e mereu o opțiune, chiar dacă oferte a avut și de la cluburi din eșaloanele superioare. „Am ales Reșița chiar dacă e o echipă de Liga a III-a. Nu mi-e rușine să antrenez la Liga a III-a, nu mi-e rușine să muncesc unde sunt dorit, unde există un proiect serios. Am avut oferte și de la echipe de Liga a II-a, dar am simțit că poate nu voi fi lăsat să-mi fac treaba așa cum cred. Nu va fi ușor la Reșița. Pot spune că am riscat puțin. Un deficit de opt puncte nu înseamnă deloc puțin, mai ales la Liga a III-a. Am venit cu un singur scop, să promovăm în Liga a II-a. Ulterior, dacă ne vom mulțumi să fim la mijlocul clasamentului în Liga a II-a, voi fi primul care voi ridica mâna și voi pleca. Eu îmi doresc maximum!”, a declarat noul antrenor principal al CSM-ului.

Referitor la șansele pe care echipa le are în a-și îndeplini obiectivul, Oprița spune că nu e deloc ușor de obținut promovarea și a dezvăluit ceea ce așteaptă de la jucători. „Trebuie să câștigăm toate meciurile. La Liga a III-a nu trebuie doar să cântăm la pian, aici meciurile se câștigă cu multă muncă. Vor fi multe meciuri de bătaie. Trebuie să fim pregătiți să ne luptăm. Noi tot vorbim de Șirineasa, dar mai sunt și alte echipe în fața noastră”, a mai spus Daniel Oprița.

Mulțumim Roco Sandu, Lucian Dobre și Valentin Boșca! Succes Daniel Oprița, Fane Nofitovici și Martin Tudor!

Lasă un răspuns