Doar un punct

CSM Reșița a remizat astăzi, scor 1-1 (1-0), pe teren propriu, în meciul cu Național Sebiș, care a contat pentru etapa a șaptea în campionatul Ligii a III-a.

Efortul depus în cele 120 de minute jucate marți, în Cupa României, dar mai ales eliminarea lui Doda, venită chiar în startul reprizei secunde, i-au obligat pe elevii lui Roco Sandu și Lucian Dobre să se mulțumească doar cu un punct, deși în prima jumătate a întâlnirii rosso-nerii au dominat autoritar.

Băieții noștri au deschis scorul la mijlocul reprizei, prin Negoescu, și au trecut pe lângă majorarea scorului în alte câteva rânduri. Startul părții secunde i-a adus însă al doilea galben lui Doda și lucrurile s-au complicat. Oaspeții au preluat inițiativa, dar pe lângă gol au trecut mai întâi rosso-nerii. Omul în plus a făcut diferența în minutele de final, Săulescu reușind să marcheze golul egalizator.

„A fost un meci pe care l-am avut în mână. L-am controlat în prima repriză, în majoritatea timpului, am marcat, am mai avut niște situații, dar este adevărat că nu am avut ritmul meciului trecut, trebuie să recunoaștem și lucrul acesta. Omul în plus s-a văzut”, a concluzionat după meci antrenorul Roco Sandu.

Lasă un răspuns