Dominare clară la Timișoara! Încheiem turul pe locul 2!

Deși au dominat auroritar meciul cu Poli II, din ultima etapă a turului Ligii a III-a la fotbal, Seria a IV-a, rosso-nerii au plecat învinși de la Timișoara. De această situație a profitat Național Sebiș, care a revenit după două etape în fruntea clasamentului.
CSM Reșița a jucat ca o echipă care știe ce vrea, a construit frumos, și-a creat ocazii monumentale, însă Zeița Fortuna le-a surâs timișorenilor. Poli II s-a impus cu 1-0, printr-un gol marcat din penalty de Mailat, în minutul 60.
„Am controlat meciul de la un capăt la altul. Poli n-a avut decât acea lovitură de la 11 metri, din care a și marcat golul. Noi am avut ocazii clare de gol, Beloescu singur cu portarul, din șase metri, din doi metri, din opt metri. Cum se spune, ne-am bătut singuri. Băieții au fost puțin dezamăgiți după meci, dar i-am încurajat. Sunt foarte mulțumit de acest tur, de jocul prestat și de evoluția băieților”, a declarat antrenorul Leontin Doană.
CSM Reșița: Zimmermann – B. Szijj, Banac, Doda, Negrei – Costescu, Țoțu (min. 61, Ciucur), Bloju, Liuba – A. Coviț (min. 70, R. Muselin), Beloescu.

Lasă un răspuns