Galop de sănătate

CSM Reșița a câștigat astăzi de o manieră categorică primul meci disputat în actuala ediție a Ligii a 3-a de fotbal pe terenul CFR din Timișoara cu scorul de 8-1 în fața echipei Mama Mia Becicherecu Mic.

Elevii lui Roco Sandu și Lucian Dobre au dominat jocul de la un capăt la altul. Scorul a fost deschis devreme de Velcotă, apoi au marcat până la pauză,  în ordine, Bactăr, Szijj și Negoescu.

La 15 minute după pauză, Poiana a făcut 5-0 cu o execuție superbă de la 17 metri. Bactăr a făcut imediat dubla și a dus scorul la un neverosimil 6-0. Gazdele au redus din handicap, dar la faza imediat următoare Himcinschi, intrat în partea a doua a jocului, a fost faultat în careu. Liuba a ratat în primă fază, dar la semnalizarea tușierului, centralul a dispus repetarea loviturii de pedeapsă pe motiv că unul din jucătorii gazdelor a intrat în careu înainte ca fundașul nostru să lovească balonul. Din a doua încercare, Liuba a făcut 7-1.  Rosso-nerii nu s-au oprit însă aici. Bogdan Szijj a așezat perfect pentru voleul lui Poiană, care l-a bătut din nou spre portarul gazdelor. Scor final 8-1 și CSM Reșița demonstrează încă de la primul meci că vrea neapărat să respire aerul ceva mai tare a Ligii a 2-a.

Lasă un răspuns