Gigi Rouă spune adio Văii Domanului!

Întreaga suflare roș-neagră este în doliu! Gigi Rouă, omul care a petrecut aproape cinci decenii la clubul din Valea Domanului, a pierdut lupta cu boala la 69 de ani. Joi, la ora 9.30, Nea Gigi își va lua la revedere de la clubul pe care l-a slujit cu un atașament mai rar întâlnit și va lăsa în urmă o adevărată lecție de loialitate.

„Este o veste tristă, a dispărut dintre noi Nea Gigi Rouă, maseurul echipei, un om căruia i-au trecut prin mâini multe generații, inclusiv eu și Vali Boșca. Pe această cale aș vrea să transmit familiei condoleanțe”, a spus vizibil afectat Leontin Doană, antrenorul echipei CSM Reșița, în cadrul unei conferințe de presă. „Cei care vor să-și ia rămas bun de la Gigi Rouă trebuie să știe că trupul neînsuflețit este depus la Capela nr.7, în drumul Lupacului. Nea Gigi și-a exprimat dorința de a fi îngropat alături de prăinții lui, astfel că mâine va fi o slujbă la ora 9:00, la capelă, iar în jur de 9.30-10.00 își va lua la revedere de la Valea Domanului. Mașina care îl duce în satul părinților săi va trece și pe la stadion”, l-a completat Vali Boșca.

CSM Reșița pune un autocar de 50 de locuri la dispoziția celor care vor să-l conducă mâine pe ultimul drum pe Gigi Rouă. Înmormântarea va avea loc la Vrăniuț, la ora 13.00.

Lasă un răspuns