Încercăm să ducem CSM Reșița acolo unde îi este locul!

După o vacanță de iarnă care a adus foarte multe noutăți la nivelul lotului de jucători, CSM Reșița susține astăzi primul meci oficial din 2018. De la ora 15.00, în Valea Domanului, elevii lui Daniel Oprița întâlnesc ultima clasată, Mamma Mia Becicherecu Mic.

Obiectivul nostru este promovarea. Din păcate, avem în serie cea mai potentă echipă din punct de vedere financiar, care ne-a surprins, atât în vară, cât și în iarnă, când a transferat jucători cu meciuri multe în prima ligă, și e un partener puternic de întrecere pentru noi. Eu am însă mare încredere în staff-ul tehnic și în lotul de jucători, avem motive să fim optimiști că la finalul campionatului noi vom fi pe primul loc. Nici nu vrem să ne gândim că nu vom obține promovarea. Trebuie să ne luptăm până în ultima etapă să încercăm să ducem CSM Reșița acolo unde îi este locul”, a afirmat președintele clubului din Valea Domanului, Viorel Lolea, înaintea startului sezonului de primăvară.

Acesta avertizează că sunt patru sau cinci echipe foarte puternice în serie și că, pe lângă Șirineasa, CSM Lugoj, Național Sebiș și chiar Șoimii Lipova ar putea emite oricând pretenții la promovare.

Lasă un răspuns