La Rovinari a afost un accident! Așteptăm suporterii lângă noi!

Jucătorii noștri sunt conectați la miza partidei de astăzi, cu liderul Național Sebiș, partidă care îi poate apropia la numai două puncte de primul loc, și sunt gata să arate că runda trecută, la Rovinari, a fost doar o întâmplare nefericită.
Vlad Opriș, fundașul venit în pauza de iarnă în Valea Domanului, a fost convins să îmbrace tricoul roș-negru tocmai datorită ambițiilor de la CSM Reșița. „La Rovinari a fost un accident, sperăm să nu se mai repete și să câștigăm meciul cu Sebișul. E un meci foarte important, așteptăm suporterii lângă noi pentru că mingea e rotundă, orice se poate întâmpla. Noi trebuie să încercăm să câștigăm fiecare meci”, a declarat Vlad Opriș.

Souleymane Keita, de asemenea sosit în Valea Domanului în pauza dintre tur și retur, este și el la fel de optimist înaintea partidei de azi. „Meciul cu Pandurii II nu a fost unul prea bun, dar acum cel mai important pentru noi e să facem un joc foarte bun cu Sebișul. Eu am fost primit foarte bine, mă simt bine la Reșița și sper să ajut echipa să promoveze”, a spus Keita.

Lasă un răspuns