Le-am dat puține!

CSM Reșița a trecut astăzi cu scorul de 2-0 (0-0), în Valea Domanului, de la Gloria Lunca Teuz Cermei, într-un meci din runda a cincea a Ligii a III-a de fotbal.

Rosso-nerii și-au creat o sumedenie de ocazii în prima repriză, dar tabela a rămas nemodificată. Roco Sandu a fost forțat să schimbe devreme, Bactăr ieșind serios comoționat, cu o tăietură de câțiva centimetri, după un duel aerian în careul advers, dar jocul a curs firesc în continuare. Golul a picat după aproape o oră de joc. Vaștag a executat o lovitură liberă, Costin a deviat în Negoescu și mingea a intrat în poartă. Zimmermann s-a dezmorțit și el cu un reflex fantastic, dar  în minutul 86, Beloescu a făcut 2-0, dintr-o pasă excelentă a lui Dulap, și a închis socotelile.

„A fost un meci greu, nu mai sunt echipe mici, am mai spus asta. Eu îmi felicit jucătorii și sunt bucuros pentru victorie. Eu spun că am jucat destul de bine, chiar dacă în tribună se mai aud cârcoteli. Am făcut o primă repriză bună, cu multe atacuri, multe centrări, cu multe faze de poartă, am fost activi. Este adevărat că după 1-0 ne-am retras și am jucat puțin în terenul nostru. L-am avut și pe Zimmermann înger păzitor la acea fază. Bine că am dat și golul doi și ne-am liniștit. E drept că aveam nevoie de victorie, jucăm cu sabia deasupra capului și cred că acest lucru se cam vede. Astăzi am meritat victoria”, a declarat antrenorul Roco Sandu imediat după meci.

 

Lasă un răspuns