Leo Doană: „Important este să câştigăm noi la Deva, vedem apoi ce fac şi celelalte echipe!”

Echipa noastră va pleca joi spre Deva, unde vineri va juca, de la ora 17.00, cu Cetate, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii a III-a!

Băieții noștri sunt foarte optimiști, chiar dacă nu se anunță un meci deloc ușor. Totodată, așteaptă un rezultat de egalitate în confruntarea dintre Industria Galda și Național Sebeiș.

„Am pregătit acest meci ca şi pe toate celelalte. Tratăm orice meci cu maximă seriozitate. Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă care are în componenţă jucători ce au avoluat şi în liga a doua. Deva e o echipă care a investit, care a făcut transferuri de marcă, Szekely a jucat şi în Liga I, Andrei Vaştag, la fel. Au o echipă matură, cu experienţă, dar noi sper să prestăm un joc bun şi să câştigăm. Eu am încredere deplină în jucătorii mei”, a declarat antrenorul Leo Doană, la conferința de presă de astăzi.

Tehnicianul reșițean spune că e mult mai preocupat de partida de la Deva decât de ceea ce se va întâmpla la Galda. „Important este să câştigăm noi, vedem apoi ce fac şi celelalte echipe. Dacă noi câştigăm nu ne interesează ce fac celelalte echipe. Mai sunt şase etape, se pot întâmpla multe lucruri, Sebişul şi Galda mai au meciuri grele. Uitându-ne în clasament, noi am avea meciuri mai uşoare acasă, dar eu cred că vor fi meciuri echilibrate. E clar că ne-ar conveni un rezultat de egalitate între Galda și Sebiș”, a mai afirmat Doană.

Atacantul George Beloescu a spus că în vestiar domnește optimismul: „Atmosfera e foarte bună, mergem la Deva să câştigăm şi sper să terminăm campionatul pe primul loc”.

Meciul dintre Cetate Deva și CSM Reșița se joacă vineri, de la ora 17.00, rosso-nerii urmând să fie încurajați de un număr mare de fani care și-au anunțat prezența lângă echipă.

Lasă un răspuns