Leo Doană: „S-a demonstrat care este cea mai bună echipă din serie!”

Antrenorul echipei noastre s-a declarat mulțumit la finele meciului cu Național Sebiș de jocul prestat de rosso-neri, dar mai ales de rezultat și de atitudinea pe care a văzut-o în teren.

„A fost un joc bun de Liga a III-a, prima repriză a fost puțin mai modestă pentru echipa mea, dar în cea de-a doua s-a dovedit că suntem mai bine pregătiți din toate punctele de vedere. Un adevărat derby, dar eu zic că s-a văzut adevărata valoare între cele două echipe. Le-am spus și băieților că am încredere în ei, am încredere în valoarea lor și au dat dovadă de caracter, de determinare și atitudine. Eu vreau să îmi felicit jucătorii pentru că încă o dată s-a demonstrat care este cea mai bună echipă din serie”, a declarat Leontin Doană.

Tehnicianul a comentat și absența lui Keita, jucător pe care oaspeții l-au amenințat cu suspendarea dacă intră în teren. Și asta pentru că, înainte să semneze cu CSM, ajunsese la un acord cu Național Sebiș. „Antrenorul lor trebuia să-și antreneze echipa, nu să se ocupe de alte lucruri. Noi antrenorii n-ar trebui să ne punem să sunăm jucătorii altor echipe. Dacă au valoarea cu care se laudă, trebuiau să ne bată și cu Keita în teren. Am dovedit că suntem peste ei și i-am bătut și fără Keita. A fost speriat toată săptămâna, l-au amenințat cu suspendarea pe un an dacă intră și joacă. L-am înțeles pe jucător. Felicitări speciale pentru Breșneni, pe care am vrut să-l schimb încă din minutul 20, din cauza unei accidentări, dar a rezistat tot meciul”, a mai spus antrenorul CSM-ului.

Lasă un răspuns