Mărțișor fotbalistic oferit de CSM Reșița

Cei mai mici dintre practicanții sportului rege, fotbalul, se vor întrece sâmbătă, 4 martie, cu începere de la ora 10:30, la Reșița, în cadrul Cupei Mărțișor. La întrecerea organizată de clubul nostru vor participa șase echipe, împărțite în două grupe, meciurile din Grupa A urmând să aibă loc la sala de sport a Școlii Gimnaziale „Mihai Peia”, iar cele din Grupa B la Sala Polivalentă. Se vor afla în competiție copii născuți în 2008-2009 și mai mici.
Din Grupa A fac parte: CSM Școlar Reșița (antrenor prof. Cristian Bercsenyi), Colterm Timișoara și Simeria, iar din Grupa B – Luceafărul Drobeta Turnu Severin, AS Mundo Club Reșița și LPS Banatul Timișoara.
Ocupantele primelor două locuri în grupe se vor califica în semifinale, care se vor disputa începând cu ora 15:10, la Sala Polivalentă. De altfel, începând cu faza semifinală, întrecerea va avea loc doar la Sala Polivalentă.
La ora 16:20 este programat meciul pentru locurile 5-6, între ocupantele locurilor 3 în cele două grupe, de la ora 16:55 va avea loc finala mică (între învinsele din semifinale), iar de la ora 17:30, finala mare (între învingătoarele din semifinale).
Festivitatea de premiere este programată în jurul orei 18:00.

Lasă un răspuns