Mergem la victorie cu Industria Galda!

Echipa noastră abordează primul meci din acest sezon din postura de lider. Instalați pe prima poziție a clasamentului în urmă cu o săptămână, rosso-nerii întâlnesc astăzi, de la ora 14, în Valea Domanului, pe Industria Galda, într-un meci din etapa a 12-a a Ligii a III-a de fotbal, Seria a IV-a.

„Ca și toate celelalte meciuri și pe acesta îl abordăm la victorie. Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă bună, cu experiență, dar sper ca băieții să se mobilizeze și să câștigăm acest meci. Avem câteva indisponibilități, e vorba de Răzvan Costachi și mai vechii accidentați Robert Covăsală și George Ponoran. Covăsală s-a operat, Ponoran urmează să se opereze și el. Revine în schimb Bogdan Szijj, care va fi în lot, dar nu știu dacă îl voi folosi de la începutul jocului. De obicei, nu schimb echipa când este bine, când ne ajută rezultatele. Chiar dacă suntem acum pe primul loc, nu intervine automulțumirea, eu am stat de vorbă cu jucătorii, obiectivul nostru este locurile 1-6, și așa cum am mai spus și în zilele anterioare, dacă se ivește ocazia, nu ne dăm la o parte. Am spus jucătorilor să nu aibă presiune, să abordăm meciul ca pe toate celelalte și dacă ne ajută jocul rezultatelor, să fim acolo sus. Băieții merită, au valoare, le-am spus acest lucru la începutul campionatului. Ei au demonstrat asta prin joc și prin rezultate. La meciul cu Industria Galda ne așteptăm să vină un public mai numeros ca la alte meciuri, mai ales că suntem pe primul loc, băieții își doresc să vină lumea la stadion, pentru că sunt băieți localnici și din județ. Este o echipă a Reșiței și a județului Caraș-Severin”, a spus antrenorul Leontin Doană.

Partida cu Industria Galda va avea loc de la ora 14, pe Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului, fiind arbitrată de Ioan Iulian Mihai (Rm. Vâlcea), asistat de Ionel Caius Drulă (Drobeta Turnu Severin) și Maria Mădălina Mazilu (Drăgășani). Observatori: Zaharia Ciev (Timișoara) și Marian Cătănescu (Craiova).

Lasă un răspuns