Nu e deloc ușor cu Performanța!

CSM Reșița s-a apropiat din nou la doar două puncte de primul loc după victoria de runda trecută cu Național Sebiș, dar calculele promovării includ un nou succes pentru rosso-neri sâmbătă, pe terenul Performanței Ighiu.

Reșița i-a luat Performanței în această iarnă cei mai buni jucători, dar lotul formației din Alba a fost subțiat și de alte echipă din serie, numai că antrenorul CSM-ului, Leo Doană, e convins că și în aceste condiții elevii săi nu vor avea o misiune ușoară în meciul de sâmbătă. Tehnicianul din Valea Domanului cunoaște formația din Ighiu, dar a fost pus în gardă și de rezultatul Performanței din runda trecută, când Ripensia a câștigat foarte greu. „Ne așteaptă un joc destul de greu. Ighiul este o echipă destul de bună, cu jucători masivi, ne așteaptă un teren mic, greu și eu zic că ne dezavantajează acest lucru pentru că jucătorii mei sunt mai tehnici. Ne așteaptă un joc de luptă, foarte greu. Noi abordăm fiecare joc la victorie, ne antrenăm ca să câștigăm orice meci. Ne lipsește Breșneni, pentru cumul de cartonașe, dar sperăm să rezolvăm problema și fără el, cum am rezolvat-o și în meciul precedent fără Keita”, a declarat Doană.

Foștii jucători ai Performanței, Fabian Himcinschi și Cristian Poiană, sunt optimiști înaintea deplasării la Ighiu. „Ne dorim să obținem cele 3 puncte. Nu ne așteaptă un meci ușor la Ighiu, dar abordăm fiecare meci la victorie. Dacă vom câștiga acolo este foarte important și bine pentru noi. Nu am o presiune suplimentară pentru că joc împotriva fostei mele echipe. Avem un moral bun și lotul este mai bun, spune și clasamentul acest lucru”, a spus Himcinschi. „M-am integrat bine la Reșița, mă simt foarte bine. Performanța nu a mai rămas cu foarte mulți jucători. Eu sper să câștigăm și să ne apropiem de Sebiș. Suntem patru echipe care avem șanse la promovare, luptăm până la sfârșit și vedem ce se întâmplă”, a completat Poiană.

Partida Performanța Ighiu – CSM Reșița se joacă sâmbătă, de la ora 15.00.

Lasă un răspuns