Numai pe atac! Sprijin suplimentar pentru Negoescu, Himcinschi sau Beloescu!

Antrenorii Roco Sandu și Lucian Dobre au declarat înaintea jocului de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Gloria Lunca Teuz Cermei, că rosso-nerii jor juca mult mai ofensiv de acum încolo decât au făcut-o la Lugoj, teren pe care au suferit primul eșec al sezonului.

CSM Reșița nu-l va avea sâmbătă pe Keita, în continuare accidentat, și ar putea să-l aibă doar în tribună pe Dulap, care acuză și el unele dureri. În rest, toată lumea e validă și pregătită pentru a obține cele trei puncte puse în joc. „Nu ar trebui să pierdem prea multe meciuri pentru că mă uit la alte echipe și văd că nu dorm, își văd de treabă și acumulează puncte. Să spunem că la Lugoj a fost un accident. Am făcut o analiză, constatăm că vârfurile nu înscriu. A marcat Negoescu în acel 8-1 cu Becicherecu Mic și atât. Echipa s-a pregătit bine pentru meciul de sâmbătă, trebuie să câștigăm”, a declarat antrenorul principal Roco Sandu.

Secundul Lucian Dobre anunță unele modificări tactice în jocul echipei. „La Lugoj am făcut o alegere greșită noi, antrenorii. Vârful a fost de foarte multe ori izolat, tocmai de asta la meciul viitor vom aduce mai mulți oameni în apropierea vârfului, pentru a avea o susținere mai mare în fază de atac. Poate că de asta nu am reușit să înscriem. Noi, antrenorii, am fost mai puțin inspirați la Lugoj. Vom încerca un presing mai avansat. Am jucat în prima etapă un meci foarte ușor și nu ne-am dat seama exact ceea ce ar trebui să facem”, a explicat Dobre.

Jucătorii sunt conștienți de valoarea lotului, dar admit că se simte presiunea obiectivului și că se află într-un ușor impas. „Suntem într-un blocaj. Nu ne-au ieșit meciurile cu Timișoara și Lugojul așa cum le-am pregătit, însă trebuie să facem totul pentru a promova. Sperăm că în meciurile viitoare vom reuși să ne facem jocurile așa cum trebuie. Și noi, și antrenorii noștri suntem încrezători că vom îndeplini obiectivul de a promova. În momentul de față nu pot spune că noi suntem cei mai buni din serie, dar avem un grup bun, antrenori buni, și putem termina pe primul loc. Eu am avut cinci promovări până acum și știu ce înseamnă un astfel de obiectiv. Grupul este bun, jucătorii sunt foarte buni pentru Liga a III-a, în toate compartimentele, condiții de pregătire sunt, salarii sunt, nu avem nicio scuză în momentul de față să nu îndeplim obiectivul”, a declarat atacantul Cosmin Negoescu.

Meciul CSM Reșița – Gloria Lunca Teuz Cermei se va juca sâmbătă, pe Stadionul „Mircea Chivu”, cu începere de la ora 17.00.

Lasă un răspuns