Pas greșit la Rovinari! „Atitudinea a făcut diferența!”

CSM Reșița a pierdut astăzi, în deplasare, scor 1-2 (1-1), la Rovinari, cu Pandurii II Târgu Jiu, într-un meci contând pentru prima etapă a returului Ligii a III-a de fotbal.

Echipa antrenată de Leontin Doană a ratat debutul în 2017, cedând în primul meci oficial, dar promovarea încă se joacă, totul putând fi reparat chiar sâmbăta viitoare, când în Valea Domanului va veni liderul Național Sebiș, desprins astăzi la cinci puncte în fruntea clasamentului. Rosso-nerii au deschis scorul la Rovinari prin Souleymane Keita, în minutul 18, dar gorjenii au reușit să egaleze după 20 de minute de joc. Golul victoriei Pandurilor a venit în repriza secundă, în minutul 67.

Antrenorul Leontin Doană a trimis în terenul următorul unsprezece: Zimmerman – Săndescu, Opriș, Banac, Liuba – Szijj, Costachi, Poiană, Keita, Muselin – Beloescu.

„Ținând cont de toți factorii, sunt foarte supărat. Ne-au lipsit foarte multe lucruri astăzi. Dar așa se întâmplă când tratezi adversarul cu superficialitate. Ne-am crezut dinainte câștigători. Diferența a făcut-o atitudinea. Am fost superficiali. Meciul de sâmbătă, cu Sebișul, e capital. Nu e nimic pierdut, dacă vom câștiga ajungem la aceeași situație care era înainte de meciul de azi, dar nu ne mai ajută decât victorie. Se vor mai întâmpla probabil surprize, dar dacă nu câștigăm ar trebui să stăm prea mult la mâna altor, vom depinde prea mult de alte rezultate”, a declarat Gheorghe Popa, directorul sportiv al clubului nostru.

Lasă un răspuns