Pregătiți pentru prima victorie

CSM Reșița joacă astăzi, de la ora 18.00, în prima etapă a ediției 2018-2019 a Ligii 3 de fotbal, pe terenul Gloriei Lunca-Teuz Cermei.

Echipa noastră se află încă de ieri în județul Arad, a înnoptat la Ineu, iar astăzi după prânz și ședința tehnică va pleca spre Cermei, pregătită să bifeze prima victorie a sezonului.

Noi am venit să câștigăm, chiar dacă întâlnim o echipă bunicică anul trecut, periculoasă, care are câțiva jucători buni, chiar și tineri buni, mulți proveniți de la UTA. Noi am arătat bine în amicale, dar e diferență mare între meciurile de pregătire și cele oficiale, acum e o altă presiune și trebuie să ne adaptăm la asta și la condițiile de joc. Avem jucători cu experiență, valoroși, avem și tineri foarte buni, am încercat să îmbinăm experiența cu tinerețea și ambiția, dar trebuie să ținem cont că avem foarte mulți jucători nou-veniți. Relațiile de joc sunt destul de legate, în ciuda numărului mare de jucători pe care i-am transferat în vară, dar în timp vor fi și mai bune. Important e să începem bine, cu o victorie!”, a declarat antrenorul principal Octavian Benga.

Lasă un răspuns