Remiză pe terenul Ripensiei

CSM Reșița a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul jucat astăzi pe terenul Ripensiei Timișoara, una dintre contracandidatele la promovare, golul echipei antrenate de Leo Doană fiind reușit de Alin Liuba, din penalty.

Echipa noastră a avut o posesie net superioară timișorenilor, și-a creat mai multe ocazii de gol, dar în final meciul a rămas nedecis. Gazdele au deschis scorul în minutul 26, prin Vlădia, care a profitat de mai multe greșeli în lanț ale băieților noștri la o fază fixă. Egalarea a venit după pauză, în minutul 62, când Liuba a executat perfect de la punctul cu var. Lovitura de pedeapsă a fost obținută de Himcinschi, faultat în careu după o degajare excelentă a lui Zimmermann. CSM pierde poziția de lider după acest egal, dar păstrează șanse reale la promovare, diferența față de primul loc fiind de doar două puncte. Lider a redevenit Industria Galda, cu 35 de puncte, pe doi e Național Sebiș, cu 34, urmată de CSM Reșița, cu 33. Ripensia și Cetate Deva, ambele cu câte 31 de puncte, ocupă locurile patru, respectiv cinci.

„S-au întâlnit două echipe bune ale seriei. Noi am luat gol pe o greșeală personală, dar ăsta este fotbalul. Am început jocul foarte bine, am ratat două sau trei ocazii. Dacă marcam cel puțin o dată la ocaziile lui Beloescu, alta era soarta jocului. Noi am ratat, ei au marcat dintr-o fază fixă care nu anunța nimic. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru determinare. Sunt cinci echipe despărțite de trei puncte, toate au șanse la promovare. Sperăm ca la finalul campionatului noi să fim pe primul loc. Orice punct contează, mai ales unul obținut pe terenul unei echipe foarte bune a seriei. Rezultat echitabil până la urmă, chiar dacă noi am avut mai multe ocazii. Ripensia a avut o ocazie mare pe final, tocmai de asta spun că e echitabil”, a declarat Leo Doană, antrenorul CSM-ului, imediat după meci.

Lasă un răspuns