Ripensia Timișoara – CSM Reșița, derby-ul etapei

CSM Reșița joacă sâmbătă, de la ora 17.00, în deplasare, cu Ripensia Timișoara, într-un meci din etapa a XVIII-a din Liga a III-a de fotbal, seria a patra.

Liderul campionatului are meci greu pe Bega, Ripensia prestând un fotbal apreciat cam de toți antrenorii din serie. Leontin Doană are însă întreg lotul la dispoziție, starea de spirit în Valea Domanului este excelentă după ce rosso-nerii au revenit pe primul loc, astfel că sunt toate premisele pentru care CSM să câștige la Timișoara și să-și consolideze poziția de lider al clasamentului. „Ne așteaptă un meci la fel de greu ca toate celelalte. Ripensia este o echipă foarte bună, alături de noi, Deva și Lugoj. Este o echipă care trage la promovare, dar noi abordăm acest meci la victorie și sper să câștigăm toate cele trei puncte. Ripensia are în componență jucători care au evoluat și la nivelul Ligii a II-a, dar noi abordăm toate meciurile la fel de serios, indiferent că jucăm cu locul 2 sau 13”, a declarat antrenorul CSM-ului.

Doană spune că meciul cu Ripensia este foarte important pentru ambele echipe, dar în niciun caz nu e decisiv în lupta pentru promovare. „Sperăm să rămânem și după acest meci pe primul loc. Tot timpul am depins de noi. Nu ne-am uitat la celelalte echipe. Noi ne vedem de jocul nostru și trebuie să vină și rezultatele. Este ușor să ajungi acolo sus, dar este mai greu să te menții. Noi sperăm să ne menținem acolo sus, dacă se poate până la final și să promovăm. Sunt echipe echilibrate în această serie, se mai joacă și dacă vom câștiga la Timișoara. Mai sunt multe etape de disputat și trebuie să fim la fel de serioși, să muncim foarte mult și rezultatele vor veni”, a declarat Leo Doană.

Lasă un răspuns