Săptămână decisivă

CSM Reșița susține două meciuri foarte importante în numai cinci zile. Primul, marți, în Cupa României, cu Pandurii Târgu Jiu, și al doilea, sâmbătă, în campionat, cu Național Sebiș.

Roco Sandu și Lucian Dobre, antrenorii echipei noastre, spun înaintea celor două jocuri că e un moment dificil și că e neapărat nevoie de două rezultate pozitive pentru ca atmosfera să revină la normal. „Craiova văd că s-a împiedicat. Așteptăm să se împiedice și Șirineașa, deși se pare că au temele bine făcute. După meciul cu Sibiul ne gândeam să cedăm. Săptămâna aceasta va fi decisivă pentru toți”, a spus principalul Roco Sandu.

Acesta a vorbit totodată și de neșansa echipei în meciul de la Sibiu, unde bara s-a opus în trei rânduri golului victoriei. „Important e să nu pierdem puncte acasă. Încercăm să jucăm și să nu mai punem presiune pe jucători. Meciul de Cupă cu Pandurii e foarte important, vrem să ne calificăm, să aducem o echipă de Liga I aici, să umplem stadionul. Va fi greu, dar acasă echipa noastră joacă bine, acasă suntem puternici!”, a mai spus antrenorul CSM-ului.

Secundul Lucian Dobre cere răbdare: „Echipa asta va promova odată! Cu noi sau cu alții! Sunt unele declarații care poate au făcut rău, dar încet, încet, echipa se exprimă bine. Nu prea avem ce le reproșa băieților după meciul de la Lugoj. Dacă joacă în felul acesta, imposibil să nu ne iasă. Am spus de la început că doar de noi ne e frică, imprecizia noastră a făcut să nu câștigăm. La Sibiu am făcut cel mai bun joc de până acum”.

Alin Liuba e și el încrezător și așteaptă o victorie în fața Pandurilor: „Mie îmi place să joc sub presiune, am hotărât să nu sărbătorim excesiv după nicio victorie, dar nici să nu facem o tragedie după vreun eșec. Am mai jucat și anii trecuți în Cupă. Cred că valorile se uniformizează, chiar dacă ei vin dintr-un eșalon superior. Eu cred că avem șanse bune să ne calificăm. Trebuie să avem atitudine și atunci avem șansele noastre”.

Partida CSM Reșița – Pandurii Târgu Jiu, din faza a IV-a a Cupei României, se joacă astăzi, de la ora 14:30, pe stadionul “Mircea Chivu” din Valea Domanului.

Lasă un răspuns