Șase pentru Liga a II-a!

Înainte cu o zi de primul meci oficial al sezonului, programat vineri, de la ora 17.00, la Timișoara, cu Mama Mia Becicherecu Mic, antrenorii Roco Sandu și Lucian Dobre i-au prezentat oficial pe cei șase jucători aduși în această vară în Valea Domanului pentru îndeplinirea obiectivului: promovarea în Liga a II-a!

Mulțumiți în mare de componența lotului de anul trecut, membrii staff-ului tehnic și cei din conducerea clubului au căutat în special jucători tineri, de perspectivă, dar care au deja destule meciuri în picioare, unii chiar la nivelul primei ligi. Astfel că noile achiziții nu reprezintă doar soluții de viitor, ci oricare dintre ei poate fi om de bază în primul unsprezece.

Victor Răzvan Dulap urmează să împlinească 22 de ani și a venit de la ASA Târgu Mureș, cu care a jucat pe prima scenă a fotbalului românesc. Este un fundaș central complet, lovește mingea la fel de bine cu ambele picioare și s-a integrat perfect în defensivă. Sergiu Răzvan Bacter, în vârstă de 22 de ani, a fost adus de la Luceafărul Oradea, și știe deja ce înseamnă o promovare în liga secundă. Pe prima a realizat-o la Oradea, acum e gata să facă baie în fântâna din centrul Reșiței, așa cum se sărbătoresc marile victorii în orașul de sub furnale. Raul Iova a fost transferat de la UTA Arad, este fundaș de picior drept și are sub 21 de ani, lucru foarte important în condițiile în care regulamentul impune astfel de jucători în teren. Sebastian Velcotă, e născut la Reșița, dar a evoluat la Poli Timișoara și CSM Lugoj. A fost selecționat la naționala de juniori, este jucător de picior stâng și e unul din jucătorii care a impresionat în amicale. Andrei Vaștag nu mai are nevoie de nicio prezentare, poate juca atât în linia de mijloc, cât și pe linia de fund dacă situația o impune, a trecut pe la Viitorul Constanța și Dinamo, iar acum are șansa relansării carierei printr-o promovare cu CSM. Costin Cristian, al șaselea jucător adus în această vară, e și el unul din jucătorii promițători sub 19 ani.

„Noi ne-am angajat la o treabă grea. Avem ca obiectiv promovarea. Nu ne dăm la o parte și dacă greșim, plătim. Debutăm pe Stadionul CFR din Timișoara, cu Becicherecu Mic. Mergem încrezători, am făcut o pregătire bună, am avut condiții bune, meciuri de pregătire bunicele, mergem să câștigăm”, a declarat Roco Sandu, antrenorul principal al echipei noastre.

Lasă un răspuns