Surpiză la reunirea rosso-nerilor!

Rosso-nerii s-au reunit în această dimineață, la stadionul din Valea Domanului. Sub comanda noului tehnician, Octavian Benga, au ajuns și câțiva jucători cu care conducerea clubului se află încă în negocieri!

Pe lângă jucătorii deja acontați de clubul nostru, Ștefan Mardare, Dragoș Săulescu, Alexandru Taciuc, Alexandru Izmană și Ivan Prodan, la prima ședință de pregătire a luat parte și fostul mijlocaș central al lui Dinamo, Wanderson Miranda.

„Am adus doi jucători cu experiență, Mardare și Prodan, dar și jucători tineri, Taciuc și Izmană, care au jucat la Liga a II-a, l-am adus pe Săulescu și ne bucurăm că am prelungit contractul lui Marius Staicu. Mai suntem în discuții cu doi-trei jucători. Noi am început pregătirea cu șapte săptămâni înainte de primul joc oficial pentru că formăm un grup nou și e important să legăm relațiile între jucători. Trebuie să fim pozitivi. Unul dintre motivele pentru care nu s-a promovat este că aici nu și-a văzut fiecare de treaba lui, ne-am uitat prea mult în ograda vecinului. Există prea multă răutate și negativismul ăsta de aici nu face bine. E important ca toți să fim cât mai pozitivi, pentru că eu nu pot de unul singur să fac minuni”, a declarat antrenorul Octavian Benga.

Lasă un răspuns