Trei triple, bijuteria lui Costin și revenirea cu gol a lui Staicu pentru scorul campionatului

CSM Reșița a început returul Ligii a III-a de fotbal cu un scor fluviu: 11-0, pe teren propriu, cu Mamma Mia Becicherecu Mic!

Schimbată radical față de prima parte a campionatului, echipa lui Daniel Oprița n-a avut milă de ultima clasată. A ținut-o timp de 90 de minute în propria jumătate de teren, i-a înscris 11 goluri și ar fi putut să-i administreze o înfrângere chiar mai usturătoare de atât. Nou-venitul Ene, Breșneni și Negoescu au marcat fiecare câte trei goluri, Costin a înscris și el cu un vole superb, iar Staicu s-a întors cu  gol în Valea Domanului pentru o victorie ce face inutil orice alt comentariu.

Sunt mulțumit de rezultat, de joc, de atitudine, pentru că, la un asemenea meci, câteodată e greu să-i faci pe jucători să se concentreze la maximum. Asta am ținut toată săptămâna să le spun, să trateze fiecare meci la fel, să nu-i subestimeze pe adversari. Le-am spus să înscrie atât cât se poate, să nu oprească motoarele până nu fluieră arbitrul, le-am cerut să jucăm la fel pe toată durata partidei. Chiar dacă aș mai fi vrut câteva goluri, sunt mulțumit. La pauză i-am certat puțin, pentru că 4 – 0 nu era un scor care mă mulțumea. Le-am spus că nu se știe cum va conta golaverajul la final și trebuie să tratăm serios fiecare meci. Unde putem da goluri multe trebuie să ne concentrăm și să dăm atâtea câte se pot da”, a declarat antrenorul Daniel Oprița.

Lasă un răspuns