Vaștag lovește decisiv în ultimele secvențe

CSM Reșița a obținut astăzi a doua victorie consecutivă în Liga a II-a, 1-0, pe propriul teren, cu Centrul Național de Pregătire Timișoara.

Echipa antrenată de Roco Sandu și Lucian Dobre s-a impus cu scorul de 1-0, în prelungirile întâlnirii, prin golul marcat de Andrei Vaștag, confirmând așteptările celor doi tehnicieni, care anticipau un meci greu împotriva speranțelor fotbalului românesc concentrate în centrul Federației Române de Fotbal de la Timișoara. Centru în care se află și Vlad Chera, un tânăr de mare perspectivă al clubului din Valea Domanului. Evoluția sa a fost excelentă și i-a bucurat pe oficialii clubului nostru, el putând fi rechemat oricând sub roșu și negru.

„Îmi felicit echipa pentru efortul depus, dar puteam mai mult. Am anticipat că vom avea un meci greu. Chiar dacă am întâlnit o echipă fragedă, la ce ne puteam aștepta de la acești juniori care reprezintă viitorul fotbalului românesc?! Vedeți în viitor vreunul la națională de la noi din echipă?! Nu, ne așteptăm la ei ca peste trei sau patru ani să-i vedem la televizor, în echipa națională. Am controlat jocul, am avut consistență, pasa decisivă și finalizarea au fost deficitare. Mai avem de lucru. Chera mi-a plăcut, are simț”, a declarat antrenorul Roco Sandu la finele partidei.

Pentru CSM Reșița urmează jocul de marți, din Cupa României, cu Cetate Deva, în deplasare.

Lasă un răspuns